Bachata Workshop

De wereld houdt van Bachata en nu kun je de bewegingen op een leuke manier leren van de beste Bachatadocenten in Nederland.
Onze deelnemers geven ons op Google een 4,9
4.9/5

Aankomende Bachata Workshops

Welk Niveau Ben Jij?

Kies Bachata Beginners Basic Bootcamp om van nul te beginnen en om de basis op een leuke manier te leren in 3 uur tijd. We zullen je niet zo snel tot een expert maken, maar je zult genoeg leren om indruk te kunnen maken op vrienden en familie als je de volgende keer op de dansvloer staat. De meeste dansers zijn klaar om na 2 of 3 van deze Bootcamps een niveau omhoog te gaan.

Kies Bachata Beginners Plus Bootcamp als je de basics al kent en nieuwe bewegingen wilt leren en oefenen. Dit is voor jou dan de beste keuze.

Kies Bachata Special Bootcamp als je graag de speciale bewegingen wilt beheersen door specifieke cursussen te volgen die zich richten op een specifiek onderdeel, zoals het voetenwerk.

Wil Je Een Privé Les Boeken?

Leer bachata op de snelle en leuke manier

Bij Latin Bootcamp draait het allemaal om snel leren en met plezier dansen. Kies de snelle manier om te leren dansen bij Latin Bootcamp als je geen tijd hebt in je drukke schema om wekelijkse danslessen te volgen. De hoofdstijl die je leert tijdens onze Bachata Workshop, is Bachata Dominican. Het is een dans met weinig regels maar veel voetenwerk en het wisselen tussen open en gesloten posities met je partner.

Kom alleen of met een partner naar onze Bachata Workshop, je bent altijd welkom! Onze gezellige Bachata Workshop beginners lessen zijn een leuke introductie tot deze populaire dans.

Bachata Workshop LatinBootcamp Groep

Wat Mensen Over Ons Zeggen

8 goede redenen om te leren dansen bij Latin Bootcamp

 • SNEL EN MAKKELIJK
  Na 3 uur ken je de basistechnieken.
 • BESPAAR TIJD BIJ HET LEREN VAN DOMINICAN BACHATA
  Waarom zou je wekelijkse Bachata lessen volgen als je bij ons binnen 3 uur de basis elementen kunt leren.
 • VEEL PLEZIER
  Een nieuwe dans leren is altijd leuk en geeft je de kans om nieuwe mensen te ontmoeten.
 • BACHATA-EXPERTS
  Onze Bachata bootcamps zijn voor beginners, dus wees niet bang dat je de enige bent die de dans niet kent. De enige experts zijn de dansleraren.
 • KOM TERUG VOOR MEER
  Je kunt meer dan één workshop boeken – oefening baart kunst! En als je de basis onder de knie hebt, kun je bij ons terecht voor meer geavanceerde danslessen.
 • ALLEEN OF PARTNERS ZIJN WELKOM!
  Boek een plaats voor jou alleen, of voor jou en een partner.
 • WE GEVEN OOK SALSA EN MERENGUE BOOTCAMPS
  Houd de website in de gaten voor meer Latin Bootcamps die naar jouw regio komen.
 • HEERLIJKE LUNCH?
  Maak er een nog leukere dag van door met ons te lunchen.

MELD JE AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

Krijg meer informatie en deals door je aan te melden voor onze nieuwsbrief.
Scroll naar top