Dansdocenten

Maak Kennis Met De Latin Bootcamp dansDocenten

We gebruiken alleen de beste dansdocenten van Nederland om Latin Bootcamps te onderwijzen.
Het zijn allemaal dansdocenten waarvan de talenten zeer gewild zijn.

Dansdocent Rachaila

RACHAILA​

Geboren en getogen in Amsterdam bij Nederlandse en Curaçaose ouders, begon Rachaila’s interesse voor dansen al op een jonge leeftijd. Haar moeder hielp met het geven van Salsa lessen en ze nam Rachaila mee naar de lessen. Al snel ontwikkelde ze een interesse in Afro-Cubaanse en Afrikaanse ritmes en geeft sinds 2015 les in Kizomba, Semba, Salsa en Dominicaanse Bachata. Dansen is een tweede natuur voor Rachaila en ze besteedt elke kans die ze krijgt op de dansvloer, of ze nu alleen of met een partner danst. Haar plezier en passie voor dansen straalt altijd door, en ze geeft haar vaardigheden en expertise graag door aan LatinBootcamp.

REYCAB

Reycab, geboren in het Verenigd Koninkrijk, danst al meer dan 15 jaar. Voor hem is dansen een levensstijl. Hij is een professionele Salsa, Bachata en Afro dansdocent die het belang van ritme, technieken en de abstracte interpretatie van muziek door middel van lichaamsbewegingen tijdens de Latin Bootcamps benadrukt. Reycab is naast dansleraar, een gemeenschapskunstenaar en danstheatervisueel directeur die werkte aan een aantal inheemse Afro-urbane producties
Dansdocent Reycab
Dansdocent Michel

MICHEL

Michel’s motivatie om dansleraar te worden is om de cultuur van het land waar hij geboren is – Cuba – te delen. Concreet wil hij Latin Bootcampers laten zien hoe Cubanen hun lichaam bewegen tijdens de dans. En dat moet hij weten, want hij geeft al 16 jaar les in Salsa en geeft ook les in Afro, Rumba, Rueda de Casino en Reggaeton.

MELD JE AAN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

Krijg meer informatie en deals door je aan te melden voor onze nieuwsbrief.
Scroll naar top