Agenda

Dit is de agenda en overzicht pagina van al onze bootcamps en evenementen waar we bij betrokken zijn. Hou deze pagina in de gaten voor wijzigingen. 

* Partner meenemen is NIET verplicht.

agenda

Salsa Bootcamps

Salsa is een Latijns-Amerikaanse dans, geassocieerd met het gelijknamige muziekgenre, dat voor het eerst populair werd in de Verenigde Staten in de jaren zestig in New York City.

Bachata Bootcamps

Bachata is een muziekgenre dat in de 20e eeuw in de Dominicaanse Republiek is ontstaan. Het is een samensmelting van Zuidwest-Europese invloeden, voornamelijk Spaanse gitaarmuziek, met inheemse Taino- en Sub-Sahara-Afrikaanse muzikale elementen, representatief voor de culturele diversiteit van de Dominicaanse bevolking.

Merengue Bootcamps

Merengue is een soort muziek en dans afkomstig uit de Dominicaanse Republiek, dat een erg populair genre is geworden in heel Latijns-Amerika, en ook in verschillende grote steden in de Verenigde Staten met Latino-gemeenschappen.

Reggaeton Bootcamp

Reggaeton, ook wel bekend als reggaetón en reguetón, is een stijl van populaire en elektronische muziek die eind jaren tachtig in Panama is ontstaan. Het werd later populair in Puerto Rico. Het is voortgekomen uit dancehall en is beïnvloed door Amerikaanse hiphop, Latijns-Amerikaanse en Caribische muziek.
Winkelwagen
nl_NLDutch