Ons Verhaal

Latin Bootcamps is in 2018 opgericht om de wens van velen te vervullen, namelijk: in zo min mogelijk tijd leren dansen. Het volgen van een wekelijkse les, terwijl je lange uren werkt, blijkt voor velen een obstakel te zijn om te beginnen met dansen.

Snelheid

De snelle wereld waarin we leven vraagt om snelle en makkelijke oplossingen. En dat is waar Latin Bootcamp om de hoek komt kijken.

Hoogwaardig

Korte maar hoogwaardige salsa of bachata bootcamps in Nederland is waar wij voor staan. 


Top Coaches

Onze topinstructeurs richten zich niet enkel op het aanleren van de passen, maar beginnen bij het begin: muziek en lichaamscontrole.

Mission

Onze missie bij Latin Bootcamp is een leuke en ondersteunende omgeving bieden voor mensen om de basis van Latijns-Amerikaanse muziek en dans te leren. Daarbij staat genieten voorop. We geloven dat dansen een geweldige manier is om actief te blijven, nieuwe mensen te ontmoeten en je onder te dompelen in verschillende culturen. Ons doel is om onze passie voor Latijns-Amerikaanse dans te delen met anderen en hen te helpen de vreugde van dansen te ontdekken.

Vision

Onze visie bij LatinBootcamp is het creëren van een gemeenschap met mensen die hun liefde delen voor Latijnse muziek en dansen. Wij brengen graag mensen samen van alle leeftijden en achtergronden die de rijke cultuur van Latijns-Amerika omarmen. Daarbij inspireren we individuen om zelfverzekerde en vaardige dansers te worden, evenals om duurzame connecties aan te gaan met anderen met een passie voor Latin muziek en dans. 

LEER 4 VAN DE MEEST POPULAIRE LATIN DANSSTIJLEN

Alle Latin Bootcamps vinden plaats in Rotterdam en Amsterdam op centrale locaties die goed bereikbaar zijn met het openbaar vervoer. Verder zijn ze allemaal voorzien van goede dansvloeren die ideaal zijn voor dansers van alle niveaus.

01.

Salsa Bootcamps

Bij LatinBootcamp dansen wij voornamelijk Cubaanse Salsa.

02.

Bachata Bootcamps

Bij LatinBootcamp dansen wij voornamelijk Dominicaanse Bachata.

Ons Verhaal
03.

Merengue Bootcamp

Merengue komt net als onze Bachata ook uit de Dominicaanse Republiek.

04.

Reggaeton Bootcamp

Reggaeton zorgt ervoor dat Latin nog hotter, stoerder en veelzijdiger wordt.

Onze Salsa, Merengue, Bachata en Reggaeton bootcamps zijn geschikt voor alle niveaus. En wij houden het graag eenvoudig. Daarom hebben wij bij LatinBootcamp maar 3 levels. 

Winkelwagen
nl_NLDutch